Agenda for IAPSS GA 2007

		Wednesday 16 th	
No.	Time	Activity	Total
			time
1.	12:30-13:30	Opening Speech/ Presentation of the Agenda	60 min
2.	13:30-14:00	Proposal/acceptance of the Chair, Vice Chair and	30 min
		Secretary of the GA and the Election Commission	
3.	14:00- 14:20	Acceptance of the GA Agenda	20 min
4.	14:20- 14:40	Approval of the Minutes of the GA 2006 in	20 min
		Amsterdam and of the Extraordinary e-GA in	
		January 2007	
5.	14:40- 15:00	Coffee Break	20 min
6.	15:00- 15:45	Final Annual Report ExCom 2005-2006	45 min
7.	15:45- 16:15	Financial Report 2005-2006	30 min
8.	16:15- 16:45	Final Supervisory Report 2005-2006	30 min
9.	16:45-17:00	Final Editorial Board Report 2005-2006	15 min
10.	17:00-17:30	Vote on the Final Annual Report ExCom 2005-2006,	30 min
		The Final Supervisory Report 2005-2006,	
		The Final Editorial Report 2005-2006 and	
		The Final Financial Report 2005-2006	
11.	17:30-18:00	Work in Committees	30 min
12.	18:00-19:00	Dinner	60 min

		Thursday 17 th May	
No.	Time	Activity	Total Time
1.	9:30- 10:00	Preliminary Annual Report ExCom 2007	30 min
2.	10:00- 10:30	Preliminary Financial Annual Report 2007	30 min
3.	10:30-10:50	Preliminary Supervisory Report 2006-2007	20 min
4.	10:50:11:10	Preliminary Disciplinary Commission Report	20 min
5.	11:10-11:30	Coffee Break	20 min
6.	11:30-12:00	Vote on the Preliminary Annual Report ExCom 2007, the Preliminary Financial Report 2007 and Preliminary Supervisory Reports 2006-2007	30 min
7.	12:00- 13:30	Lunch	90 min
8.	13:30-15:00	Presentation of the Executive Committee: Chairperson, Secretary General, Vice Chairpersons, Treasurer	90 min
9.	15:00-15:15	Coffee Break	15 min

10	15:15- 16:00	Election of the Executive Committee: Chairperson,	45 min
		Secretary General, Vice Chairpersons, Treasurer.	
11.	16:00-16:30	Presentation of the Supervisory Committee	30 min
12.	16:30-16:45	Election of the Supervisory Committee	15 min
13.	17:00-17:30	Presentation of the Disciplinary Commission	30 min
14.	17:30-17:45	Election of the Disciplinary Commission	15 min
15.	17:45-18:25	Presentation of the Editorial Board	40 min
16.	18:25-18:35	Election of the Editorial Board	10 min
17.	18:35-18:50	Presentation of the Premium Association Member	15 min
18.	19:05-19:20	Election of the premium Association Member	15 min
19.	19:20-20:20	Dinner	60 min

		Friday 18 th of May	
No.	Time	Activity	Total
		·	Time
1.	13:00-14:00	Presentation and discussion on the Statute	60 min
		Amendments	
2.	14:00-14:15	Vote on Statute Amendments	15 min
3.	14:15- 14:45	Presentation and discussion of the Operational Plan	30 min
		2007	
4.	14:45- 15:00	Coffee Break	15 min
5.	15:00-15:20	Presentation and discussion of the Policy on Regional	20 min
		Centers	
6.	15:20-15:35	Vote on the Operational Plan and on the Policy on	15 min
		Regional Centers	
7.	15:35-16:20	Presentation of the Committees' work	45 min
8.	16:20-17:20	Workshop: IAPSS in 4 years. Collection of ideas for	60 min
		the Strategic Plan 2008-2012	
9.	17:20-17:50	Other topics	30 min
10.	17:50-18:50	Dinner	60 min